Flottweg dekantterilingot ovat alansa huippua. Lingot on valmistettu tuotetta koskettavin osin korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Dekantterilingoilla erotetaan keskipakovoiman avulla lietteistä neste ja kuiva aine erilleen. Käyttö elintarvike-, kemian-, lääke-, teräs- ja ympäristöteollisuudessa.

Lingot on suunniteltu ympärivuorokautiseen jatkuvaan käyttöön vaativissa olosuhteissa. Automaation avulla voidaan optimoida tasainen erotustulos, vaikka syötteessä tapahtuisi vaihtelua.

Vuokraamme myös linkoja tai täysin varustettuja kontteja (linko, pumput, sähkökeskus, flokkaus- asema jne.) asiakkaan omissa tiloissaan tehtäviin koeajoihin.

Tuotetieto

Dekantterilingot 230 – 920 mm rumpuhalkaisijalla. Flottweg käyttää lingoissaan itse kehittämäänsä Simp-Drive® vaihteistoa. Simp-Drive® mahdollistaa rummun kierrosluvun ja ruuvin erokierrosluvun säädön täysin toisistaan riippumatta. Taajuussäädön tuomalla korkealla hyötysuhteella saavutetaan merkittävä energiansäästö muihin järjestelmiin verrattuna.

 

Xelletori

Xelletorit ovat Flottwegin kehittyneimpiä dekanttereita. Xelletoreissa on tavallista vähemmän kuluvia osia ja ne ovat tarkoitettu erityisesti jätevesien puhdistukseen.

  • Xtra-vedenpoistoteho: Jopa 10%  vähemmän lietemäärää johtuen jopa 2% korkeammasta kuiva-ainepitoisuudesta vedettömässä lietteessä.
  • Xtra-polymeerin säästöt: Jopa 20% vähemmän flokkulanttia tarvitaan.
  •  Xtra-energiansäästö: Jopa 20%  alhaisempi energiankulutus.
  • Xtra clean: Erotusaste on suurempi kuin 99%.
  • Xtra-kapasiteetti: Jopa 15%  enemmän läpivirtausta.

 

                www.flottweg.com

 

Etkö löytänyt etsimääsi ratkaisua?

Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi.

Videot