Oriplan on aloittanut yhteistyön tanskalaisen Tentoman kanssa horisontaalisten huputuskoneiden edustuksesta ja maahantuonnista. Yhteistyön myötä erityisesti ns. käärintäkoneiden valikoima vahvistuu ja nyt voimme tarjota myös mm. huonekalujen, levyjen ja rullatavaran pakkaamiseen, omat ratkaisunsa.

Tentoma on tanskalainen horisontaalista kiristehuppuja käyttävä pakkausratkaisujen valmistaja, joka on ollut markkinoilla vuodesta 2011. Tentoma aloitti toimintansa Frank Bruhn Aps nimellä. Tentoman pakkauskoneita löytyykin eri teollisuudenaloilta ympäri maailmaa.

Mitä RoRo StretchPack® on?

RoRo StretchPack® on vaakasuora pakkaus, jossa käytetään putkimaista stretchkalvoa. Se suojaa tuotetta 100%:sti joka puolelta. Pakkausprosessi on täysin automatisoitu ja mahdollistaa pakkauskapasiteetin maksimoinnin. Pakkausprosessin aikana stretchkalvo rullataan tuotteen päälle, ja pakkaustekniikkaa kutsutaan Tentomaalla RoRo StretchPack®:ksi.

Tentoman pakkaukset toimivat primääripakkauksena ja ovat veden-, pölyn- ja säänkestäviä. Pakkaustapa säästää tilaa ja kalvonmenekkiä. Pakkausratkaisu on energiaa säästävä, koska pakkaamisessa ei tarvita uunia. Kunnossapitotarve on pieni. Kalvoihin mahdolista tulostaa brändinimi.

Tervetuloa tutustumaan Tentoman ratkaisuihin! Ota yhteyttä, niin kartoitamme parhaan ratkaisun pakkaustarpeisiisi.

https://tentoma.com/

www.oriplan.com/tuotteet/tentoman-horisontaaliset-huputusratkaisut/