Oriplan on aloittanut yhteistyön italialaisen MF Tecnon kanssa pakkauskoneiden edustuksesta ja maahantuonnista. Yhteistyön myötä erityisesti säkityskone- ja linjaratkaisuvalikoimamme vahvistuu ja nyt voimme tarjota myös lemmikkieläintuotantoon ja sen pakkaamiseen omat ratkaisut.

MF Tecno on italialainen pakkauskoneiden valmistaja, joka on ollut markkinoilla jo yli 20 vuoden ajan. MF Tecnon emoyritys MIAL on aloittanut eläinrehukoneiden valmistuksen yli 60 vuotta sitten.  MF Tecnon pakkauskoneita ja -linjoja löytyykin eri teollisuudenaloilta ympäri maailmaa.

MF Tecno on yksi harvoista valmistajista, jolla koko valmistusprosessi on omissa käsissä, suunnittelusta osien valmistukseen ja kokoonpanoon. Tämän ansiosta räätälöidyt asiakaskohtaiset ratkaisut ovat yksi MF Tecnon vahvuus. Lisäksi erämuotoinen valmistus mahdollistaa lyhyet toimitusajat. Asiakkaamme hyötyvät myös MF Tecnon huikeasta showroom-tilasta, josta löytyy suurin osa koneista tutustuttavaksi ja koeajettavaksi.

MF Tecnon pakkauskonevalikoima sisältää ratkaisut niin yksittäisiin pakkauskonetarpeisiin kuin kokonaisiin pakkauslinjastoihin. Valikoimista löytyy esimerkiksi avosuu- ja kalvosäkityskoneita, valmispussikoneita zipper-sulkijalla sekä ratkaisuja lavaukseen ja käärintään. Yhteistyö MF Tecnon kanssa tukee Oriplanin tavoitetta tarjota optimaalisimmat ja käyttötarkoitukseen sopivimmat ratkaisut asiakkaille.

Lisäämme kotisivuillemme tietoja MF Tecnon tuotteista kevään aikana. Valikoimaan voit tutustua myös MF Teknon kotisivuilla.

Tervetuloa tutustumaan MF Tecnon ratkaisuihin! Ota yhteyttä, niin kartoitamme parhaan ratkaisun pakkaustarpeisiisi.

https://www.mftecno.com/en/

https://www.oriplan.com/

Videossa esimerkkinä pölytön jauheen pakkaus paperisäkkiin sekä lavaus ja käärintä. Täytössä on erityinen säkityspää tehostetulla pölynpoistolla ja ilmanpoisto säkistä. Lisäksi säkinsuun puhdistus ennen suljentaa.