Solids Dortmund 2018

Solids 2018 järjestetään taas Dortmundissa 7. - 8.11.2018. Jos olet jo menossa paikalle käy toki tutustumassa laitevalmistajiemme osastoilla. Esillä uusimmat laitteet ja viimeisimmät käyttökokemukset.

Paikalla olijat:

 J.Engelsmann AG, osasto E23-4 | MIX S.r.l., osasto M16-5 | Rüter Maschinenbau GmbH, osasto U27-7 | Simatek A/S, osasto M 18-5 | Simatek Bulk Systems A/S, osasto R 59-6

Näyttelytiedot:

Näyttelyohjelma: tästä linkistä
H
anki liput: tästä linkistä
Saapuimisohje: tästä linkistä

Mesutronic metallinpaljastimet Oriplanilla!

Olemme aloittaneet yhteistyön saksalaisen Mesutronic Gerätebau GmbH:n kanssa. Oriplanin valikoimista löytyy nyt lisää laadukkaita metallinpaljastimia linjastotuotantoon.

Tarkka luku varmistaa korkean tasoisen tarkastuksen ja tuotteiden puhtauden. Laitteet ovat turvallisia käyttää ja helppoja puhdistaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

METRON 07 CI: Tutustu tuotekorttiin

QUICKTRON 07 RH HyQ Clean: Tutustu tuotekorttiin | Katso video

Asiakaspostitus aiheesta tästä linkistä.

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Liiketoimintakaupan seurauksena Oriplan Oy:n uudet pääomistajat ja toiminnan jatkajat 1.6.2018 alkaen, ovat yrityksessä työskentelevät Harri Laakso ja Tommi Heikkonen. Torsten Carpelan jatkaa yrityksen vähemmistöosakkaana ja osana myyntitiimiä.

Oriplan jatkaa yrityksen 30 vuotista taivalta suomalaisen teollisuuden ja pientuottajien laitetoimittajana. Yhteistyössä päämiehiemme ja muiden kumppaneidemme kanssa pyrimme löytämään aina asiakkaan tarpeeseen sopivan ratkaisun.

Toimintamme ydintä ovat edelleen erilaiset säkitys- ja pussituskoneet ja -linjat, lavaus- ja käärintälinjat, jauhemaisten- ja rakeisten aineiden käsittely, prosessien pölynpoisto ja linkotekniikka. Asiakkaitamme ovat mm. elintarviketeollisuus, vilja-, mylly- ja rehuteollisuus, rakennusaineteollisuus ja kemianteollisuus.

Toivomme hyvän yhteistyömme jatkuvan ja olemme tavoitettavissa vanhoilla yhteystiedoilla. Nähdään pian ja mietitään yhdessä miten voimme olla avuksi teidän tulevissa hankkeissanne.

Yhteistyöterveisin,
ORIPLAN OY

 

   
Harri Laakso
CEO
Tommi Heikkonen
Myyntijohtaja
Torsten Carpelan
Myynti 

Tavataan iPack-messuilla!

 

Touko-kesäkuun taitteessa Milanossa prosessi- ja pakkausmessut

Ratkaisuasiantuntijamme Torsten, Harri ja Tommi ovat messuilla 29.-30. toukokuuta tapaamassa Oriplanin yhteistyökumppaneita ja tutustumassa uutuuksiin.

Jos olet itsekin samaan aikaan messuilla, soita niin tavataan! Ota hyöty itsellesi ja tule kanssamme tutustumaan uutuuksiin.

Lue lisää

Oriplan 30 vuotta!

Arvoisa asiakas ja yhteistyökumppani. Oriplan Oy on perustettu vuonna 1988 ja täytämme tänä vuonna 30-vuotta. Aika on kulunut kuin siivillä yhdessä tulevaisuutta rakentaen. Moni ala ja käytäntö on ehtinyt näiden vuosien aikana kokea suuria muutoksia. Niin myös meillä.

Kuten useammat teistä tietävät Oriplanin toiminta on saanut alkunsa tuotannon laitteiden maahantuojana ja kansainvälisesti tunnettujen huippumerkkien edustajana Suomessa. Tänä päivänä Oriplanilla on myös omaa nimeään kantava tuoteperhe. Siitä kuuluu pitkälti kiitos teille. Olemme iloisia saadessamme tarjota teille järkeviä kokonaisratkaisuja.

Juhlimme työn merkeissä ja toivotamme myös teille menestyksekästä kuluvaa vuotta!

Parhain yhteistyöterveisin,
Torsten Carpelan, sekä Harri, Tommi ja Erna

Huhtikuun postia!

Oriplan tuoteperheen pakkauskoneista löydät kustannustehokkaan ratkaisun tuotteiden punnitukseen, pakkaukseen ja jälkitarkastukseen. Laitteet on mitoitettu siten, että niistä on helppo rakentaa toimiva linjasto.

Huhtikuun posti luettavissa nyt!

Tervetuloa Pactec 2016 messuille

Tervetuloa kanssamme Pactec 2016 messuille Helsingin messukeskukseen.

Tänä vuonna osastollamme voit tutustua Technipes avosäkityslinjaan uudella suljennalla. Esiliimatut pinch-top säkit suljetaan viikkaamalla ja saumaamalla. Oriplan tuoteperheen laitteista esillä laatikonmuodostaja ja laatikonsulkija sekä 10-päinen monipäävaaka. Nähtävänä myös Oloccon sulkusyöttimiä ja kaksitiejakajia.

 

Osasto numero on: 6c49
Saapumisohje messuille tästä linkistä.
Yhteystiedot tästä linkistä.

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI TÄSTÄ

Värilajittelija kuminalle

Trans Farm Oy on vuodesta 1990 toiminut Riihimäkeläinen kuminan sopimusviljelyttäjä ja jatkojalostaja. Korkealaatuista ja aromikasta kuminaa markkinoidaan Riihimäeltä ympäri maailman. Suomalaisen kuminan valtti on pitkä valoisa kasvukausi, jonka seurauksena eteerisiä öljyjä on enemmän ja kumina on mausteena aromikas.

Italialainen Cimbria SEA valmistaa värilajittelijoita ja värähtelytaajuuteen perustuvia lajittelijoita. Trans Farm Oy:lle toimitettiin SEA CHROME 7 T+TN Chrome optinen värilajittelija kuminan lajitteluun. Jatkossa lajittelukapasiteetti kasvaa merkittävästi. Värilajittelija poistaa kuminan joukosta rikkakasvit ja kivet sekä vialliset siemenet. SEA-Chrome on varustettu täysväri-RGB optiikalla, joka lajittelee sekä värin että partikkelin koon perusteella. Resoluutio on 360° perspektiivillä 0.1mm.

Powtech Nurnberg 19.-21.4.2016

Erinomainen tilaisuus tutustua jauheiden ja jauhemaisten tuotteiden käsittely-, siirto- ja varastointilaitteisiin. Jos kalenterissasi on Powtech 2016, käy myös toimittajiemme osastoilla.

Toimittaja Osasto Halli
Cuccolini 3A-341 3A
J. AG Engelsman 4A-323 4A
MIX 1-213 1
Olocco 4A-206 4A
Solimar Pneumatics 2-401 2
STIF 1-218 1
Simatek & Simatek Bulk Systems 2-550 2

Täältä kaikki tarvittavat tiedot yhdestä paikasta.

  • 1
  • 2